Praktik i Brain Gain Group?!

Hvis du vil kombinere dine medieskills med personlig nysgerrighed og fortælleglæde for at skabe innovative digitale medieprojekter, så er det dig, vi leder efter!

Vi søger en praktikant, som kan hjælpe os med at researche og udvikle medieproduktioner - særligt podcast og video. Det betyder, at du skal være kreativ, struktureret og interessere dig for samfundet omkring os.

Dine opgaver bliver blandt andet at hjælpe vores redaktører i forhold til research, produktion og postproduktion af podcast.

Du interesserer dig for journalistik og medieproduktion. Du arbejder selvstændigt og tænker konceptuelt. Det er godt, hvis du har en basal forståelse for podcast- og videoproduktion. Du skal kunne trives med at udvikle og teste og ikke kende alle svarene på forhånd.

Hvem er vi?

Brain Gain Group er en medievirksomhed, vi arbejder som iværksættere og har forskellige typer af kunder fra medier til virksomheder over NGO’er og offentlige institutioner. Vores praktikanter indgår på lige fod med os andre i teamet. Vi respekterer din faglighed, men vil også udfordre dig, så du udvikler dig i din tid som praktikant hos os. Vi er relativt ungt team, og arbejder med et stort freelance-netværk af både studerende og færdiguddannede.

Er du interesseret i praktikpladsen, så send os en mail med en motiveret ansøgning. Inkluder også gerne tidligere medieproduktioner og journalistiske projekter. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os. 

Tobias Ankjær Jeppesen, partner og direktør
taj@braingaingroup.com / 0045 61362386